Professionals de les arts escèniques

Setmana de Programadors

La Setmana de Programadors té lloc en ple Festival. Es tracta d’uns dies de concentració de propostes escèniques i d’afluència de professionals del sector. Ens solen visitar prop d’un centenar de professionals d’arreu del món de perfils diversos (dramatúrgia, interpretació, programació, direcció, gestió, traducció, escenografia…).
Aquest és un bon exemple del grau d’internacionalització de Temporada Alta. Afavorim la presència de professionals i agents internacionals per donar a conèixer la realitat escènica de casa nostra i generar futures col·laboracions internacionals.
Durant la Setmana de Programadors oferim al públic i professionals una mostra d’artistes i companyies de fora de Catalunya, però el gran gruix de la programació està sempre format per artistes del país.
Presentem un repertori de propostes de companyies catalanes a programadors d’arreu del món per teixir xarxes i facilitar la seva projecció i consolidació en el mercat internacional. Volem fomentar l’intercanvi de projectes, la producció i circulació d’espectacles, i la complicitat entre institucions, artistes i professionals internacionals.

 

 

Pyrenart

Pyrenart és un projecte de cooperació territorial Interreg / POCTEFA de la Unió Europea, una iniciativa que treballa per teixir aliances i reforçar el potencial econòmic del sector de les arts escèniques a ambdues bandes del Pirineu.
El projecte té dues línies de treball bàsiques: la formació d’agents culturals i la creació d’estructures per a la creació, exhibició i difusió de projectes artístics. Els objectius principals són impulsar les coproduccions internacionals, formar agents culturals i consolidar un circuit per a la difusió d’espectacles.
Pyrenart contempla la creació d’espais de trobada entre programadors i artistes, una conjuntura que de ben segur acabarà convertint la Setmana de Programadors en una activitat estratègica dins l’estructura d’aquest nou projecte transfronterer.
Amb la participació a Pyrenart apostem amb força per la coproducció internacional, la difusió d’espectacles, la creació d’ocupació i la mobilitat dels professionals de les arts escèniques.

Uncanny Valley © Rimini ProtokollTemporada Alta en gira


Com a motor de creació ens involucrem cada any en una vintena de produccions i coproduccions nacionals i internacionals, tot i que també recolzem col·laboracions entre artistes i companyies nacionals i internacionals. Arran d’aquesta vocació ens hem consolidat com un dels pols de suport a la creació escènica del país. Al web de Temporada Alta hi podreu fer el seguiment dels espectacles que hem produït o coproduït: funcions posteriors al Festival, calendari d’actuacions, informació suplementària…

Traductors

 

Reservem un espai per a aquelles activitats relacionades amb els textos dramàtics i la seva traducció: tallers, xerrades, trobades… Volem posar en contacte el món de les arts escèniques i els professionals de la traducció, intervenir en la dinamització de relacions fructíferes entre aquests dos sectors.

Premsa


El departament de premsa de Temporada Alta vetlla sempre pels interessos dels periodistes i la qualitat de la informació. Durant el Festival convidem a periodistes especialitzats a la Setmana de Programadors i oferim passes gràfics pels mitjans. També tenim sales de premsa i espais habilitats per poder gravar i treballar confortablement. A banda d’això, posem a la vostra disposició un servei de premsa amb persones de contacte i una secció a la pàgina web de Temporada Alta amb notes de premsa, dossiers generalistes, material gràfic, infografia i més fonts d’informació.

Notícies

Temporada Alta durant tot l’any!

Tot i que la programació del Festival s’allarga d’octubre a desembre al llarg de tot l’any el projecte es manté viu. Un dels principals objectius de Temporada Alta és la internacionalització i la producció d’espectacles. És en aquestes línies que es desenvolupen les principals activitats de gener a setembre: Temporada Alta Iberoamèrica: És un festival

Quin ha estat el teu millor espectacle de Temporada Alta?

Quin és l’espectacle que t’ha agradat més d’aquesta edició del Festival? T’animem a publicar els teus “Top” a les xarxes socials. Instagram, Twitter i Facebook s’han convertit en l’altaveu de moltes de les opinions dels espectadors. Unes plataformes d’opinió que han format part del dia dia de Temporada Alta. Així, espectacles internacionals com Requiem pour

Cristina Clemente guanya la final del VIII Torneig de dramatúrgia

La dramaturga Cristina Clemente es va imposar a Marta Aran en una experiència teatral que ha confrontat durant set jornades a vuit dramaturgs catalans de primer nivell. El públic de la Sala La Planeta, amb els seus vots, va donar la victòria a Cristina Clemente a la final del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat ahir dilluns 10 de desembre. Cristina

Col·lecciona els programes de mà dels espectacles

Un any més, Temporada Alta et proposa fer un recull dels espectacles que has vist al Festival. Pots enquadernar-los i tindràs un record del que has vist de l’edició que ara acaba. Els programes de mà s’han dissenyat perquè puguis enquadernar-los: amb una numeració correlativa i unes marques perquè els perforis i els guardis en