Premsa

Girona:
Bitò · Eugènia Berga
Tel.: 972 40 20 04 ext.114
eugenia@bito.pro

Barcelona:
Comedia. Comunicació & Mèdia
Núria Olivé · Marc Gall
Tel.: 933 10 60 44­­­
691 83 64 08 (Núria Olivé)
619 30 76 20 (Marc Gall)
nolive@comedianet.com

Materials
TA Ibero
amèrica

Consulteu o descarregueu tota la informació referent als espectacles de Temporada Alta Iberoamèrica 2019, principalment fotografies i vídeos en alta resolució i altres documents complementaris.

NdP
Festival

En aquesta secció hi trobareu un recull de notes de premsa generalistes sobre tot allò que es mou al voltant de Temporada Alta: notícies, premis, activitats paral·leles, presentacions, xifres… Les notes de premsa sobre espectacles concrets les trobareu a l’apartat Espectacles d’aquesta mateixa pàgina.

Dossiers
Festival

Accediu a aquest apartat si voleu consultar o descarregar-vos els dossiers de premsa generalistes de Temporada Alta: presentació de la programació, balanços de tancament, dades i infografia, enquestes de públic… Els dossiers de premsa sobre espectacles concrets els trobareu a l’apartat Espectacles d’aquesta mateixa pàgina.

Imatges
Festival

Posem a la vostra disposició un àlbum de fotos de l’entorn de Temporada Alta, amb imatges de totes aquelles activitats directament vinculades al Festival: rodes de premsa, seminaris, públic, espais, inauguracions… Les fotografies dels espectacles les trobareu a l’apartat Espectacles d’aquesta mateixa pàgina.

Imatge corporativa

Posem a la vostra disposició tota la informació i el material gràfic necessaris per reproduir la imatge corporativa de Temporada Alta: logotip, cartell, manual d’estil, tipografies, colors corporatius…

Doneu-vos d’alta per rebre informació del Festival