“Macho Man” d’Àlex Rigola, molt més que una experiència escènica!

Macho Man, el darrer muntatge d’Àlex Rigola que s’estrenarà el proper 16 de novembre, és una instal·lació de teatre documental sobre les diverses cares de la violència masclista. Consisteix en un viatge on una dona que ha sofert violència de gènere et convida a desplaçar-te per diferents espais d’un laberint, guiat a través d’auriculars i d’altres suports auditius.

Tot el muntatge s’ha creat a partir d’experiències reals amb el suport d’Alba Alfageme, psicòloga especialista en violències masclistes i que, en aquest cas, ha assessorat a Rigola i el seu equip al llarg de tot el procés de creació.

Però, més enllà de l’espectacle, des de Temporada Alta organitzem diverses activitats perquè puguis aprofundir en la temàtica i puguis extreure tot el suc a la proposta!

  • XERRADA · Com ha estat el procés de creació i quines cares té la violència masclista?:

El proper dimecres 14 de novembre a les 19h al Teatre Municipal, et convidem a una xerrada amb el director del muntatge i amb la psicòloga Alba Alfageme que n’ha assessorat el procés. La xerrada, tres dies abans de l’estrena oficial de Macho Man, té com a principal objectiu abordar el tema de les violències masclistes i conèixer com es fa un procés de creació a través de casos reals. És una activitat gratuïta i oberta a tothom. No t’ho perdis!

Inscriu-te aquí

Convida els teus amics a venir a la xerrada amb aquest targetó.

  • Macho Man pels instituts:

Considerem que és molt interessants que els joves puguin accedir a aquest tipus de muntatges i per això organitzem funcions especials per a alumnes de primer de batxillerat dels centres de Girona i Salt.  En el marc d’ATEMPO, projecte de la Fundació La Ciutat Invisibile i Temporada Alta, s’han inscrit 888 alumnes de 9 centres diferents que, després de veure l’espectacle,  podran participar d’un taller per aprofundir en la matèria, dinamitat per Alba Alfageme.

Llegeix la notícia de l’espectacle amb tota la informació aquí!