‘El vent és això’, pel·lícula estrenada dins A Tempo 2017, arriba a Estònia

El vent és això, un projecte cinematogràfic estrenat dins d’A Tempo 2017 – iniciativa impulsada per la Fundació La Ciutat Invisible allarga el seu recorregut més enllà de la seva producció en el marc del festival Temporada Alta. La pel·lícula, sota la direcció artística de Pere Vilà i amb la participació de diversos estudiants de l’IES Santiago Sobrequés de Girona, arriba a Tallinn després d’haver-se estrenat al Cinema Truffaut durant l’anterior edició del festival Temporada Alta.

El llargmetratge, protagonitzat per les actrius Laia Manzanares i Katrin Vankova, tracta sobre els trastorns alimentaris i s’ha estrenat a la capital  d’Estònia en el marc del festival Black Nights i dins la secció Rebels With a Cause.

La pel·lícula, coordinada dins del projecte A Tempo, també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Fundació Lluís Coromina, de Pere Portabella i de la Generalitat de Catalunya.

Pere Vilà també participa al festival Black Nights amb L’artèria Invisible, un llargmetratge estrenat a Temporada Alta 2015.