‘Temporada Alta, l’èxit de l’efímer’ s’estrena aquest dissabte al canal 33

Aquest proper dissabte, 1 de desembre, a les 22.15h, el canal 33 estrenarà el documental Temporada Alta, l’èxit de l’efímer, dirigit per Mercè Sibina i Samuel Colomer. Estrenat al cinema Truffaut en el marc de la programació de Temporada Alta 2017, ara es podrà veure per primera vegada a la televisió.

L’objectiu del documental és explicar el dia a dia del Festival parlant amb directors, autors, programadors, periodistes i amb els treballadors, buscant la fórmula que ha portat Temporada Alta a ser un festival amb projecció internacional però, a la vegada, a estar fortament arrelat al territori.

Segons els autors del documental, Temporada Alta, l’èxit de l’efímer, mostra el Festival com a un espai on “s’hi ha passat nits memorables de teatre, de descobertes de directors, d’autors, de textos; nits de teatre efímeres, però que et deixen records per sempre”. A la vegada, busca descobrir què és allò que ha fet gran Temporada Alta i ho fan a través de presenciar desenes de Festivals i realitzar nombroses entrevistes.