Dóna la teva opinió dels espectacles del Festival

Sabem que t’agraden les arts escèniques i volem saber la teva opinió. Tenim ganes que ens diguis què t’han semblat els espectacles!

Per això, aquest any tornem a engegar el projecte Enganxa’t a TA. És una campanya d’El Club La Ciutat Invisible, una manera divertida i diferent de recollir la teva opinió. Abans i després d’algunes funcions, trobaràs als teatres una gran lona amb el mapa dels espectacles de Temporada Alta, perquè hi puguis deixar les teves valoracions i comentaris. Hi trobaràs també gomets de colors (verd, taronja o vermell) perquè puguis fer una valoració ràpida, i també hi trobaràs un post-it per si vols comentar més lliurement allò que has vist.

Opinar té premi

A més, aquest any posem en marxa un sorteig. Tots aquells que hi participeu, podeu immortalitzar el moment amb una fotografia. Si la penges a Instagram amb les etiquetes #veusTA i #EnganxataTA, al final del Festival entraràs en un sorteig de tres lots de productes i marxandatge del Festival, premis cedits per Temporada Alta i els mecenes del Festival.

L’Enganxa’t a TA ens ajuda a prendre el pols de Temporada Alta i és una via més per captar la teva opinió. Així que no ho dubtis i participa-hi!