5 raons per veure “Mili KK”

  1. Si rondes els 40 / 50 anys recordaràs un els moviments més anti-sistema de la història contemporània de l’Estat espanyol, i si ets més jove i no vas topar amb l’obligatorietat del servei militar segur que t’agradarà conèixer el fenomen de la insubmissió.
  2. Coneixeràs una nova manera de fer teatre documental: Teatre Verbatim, on la dramatúrgia es crea a partir de titulars de mitjans de comunicació, declaracions reals, fragments de sentència. La darrera entrega d’un cicle creat a partir d’aquesta tècnica teatral, organitzat i produït per La Planeta.
  3. L’espectacle inclou un concert de punk.  Perquè la insubmissió també va ser un acte de contraculta i protesta associat a aquesta estètica
  4. Després de les funcions podràs aprofundir amb la temàtica de la mà de personalitats que van tenir un paper rellevant amb aquest moviment de  desobediència civil. Una ocasió única per escoltar, per exemple, Pepe Beunza, que va passar tres anys i dos mesos a la presó per no voler fer el servei militar o Roger Obon, antic membre del MOC (Moviment d’Objecció de Consciència).
  5. Veuràs un espectacle que et proposa reflexionar fins a quin punt la desobediència és un camí per poder ser lliure.

Més informació i compra d’entrades