5 raons per veure MACHO MAN d’Àlex Rigola

  1. Has vist o tens ganes de descobrir com Àlex Rigola porta els problemes socials sobre l’escenari? Vània, Who is me Pasolini, El Enemigo del pueblo… Amb aquest muntatge Rigola segueix trencant les barreres entre la realitat i la ficció!
  2. Perquè vols veure quelcom diferent, posar-te una auriculars i reflexionar sobre una de les xacres més importants del nostre món: les violències masclistes.
  3. Perquè és un espectacle que va molt més enllà de l’experiència escènica: un projecte als instituts gironins, una xerrada compelementària amb una psicòloga especialista i el director d’escena…
  4. Perquè penses que és clau que es puguin identificar els mas­clismes en totes les seves diferents formes. L’espectacle vol evidenciar i denunciar com se segueix perpetuant entre dones de totes les edats.
  5. Perquè el teatre document és una nova manera d’abordar l’escena! T’interessa i penses que les arts escèniques no han de ser només entreteniment. Ets un d’aquells espectadors que segueixes aquest gènere que nosaltres hem agrupat sota el segell: Actualitat a escena

Més informació i compra d’entrades