5 raons per veure “AMNÈ(I)S(T)IA: Say Sorry”

  1. Coneixeràs la manera de dirigir d’un dels creadors belgues més representatius del teatre polític i documental: Chokri Ben Chikha director artístic i creador de la companyia Action Zoo Humain. Ben Chikra és també col·laborador actura del Nationaltheatre Gent amb Milo Rau
  2. Veuràs el resultat del projecte pedagògic IT Teatre que proposa a 11 joves graduats de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) l’oportunitat de participar en un procés creatiu i de producció complert que culmina amb l’estrena i representació d’aquest espectacle en el circuit professional.
  3. Tindràs la possibilitat de tornar a veure un muntatge centrat en la situació política actual. Chikha adapta una peça que havia fet a Bèlgica (Amnes-t-ie) a la realitat catalana. Si en la versió belga traçava paral·lismes entre les nazis que lluitaven contra els bolxevics i els terroristes belgues radicalitzats al conflicte de Síria; aquí, equipara els defensors del règim franquista amb els jihadistes espanyols.
  4. Veuràs com la dansa i el teatre es fusionen i juguen amb la televisió i el canal youtube. Tot plegat en un muntatge que es centra en els prejudicis i les pors col·lectives de la societat catalana i espanyola i la seva representació en els mitjans de comunicació.
  5. Una peça de teatre polític que vol visibilitzar els grans temes silenciats de la nostra cultura: franquisme, transició, immigració, radicalització islàmica i islamofòbia.

Més informació i compra d’entrades