Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

En relació a l’espectacle “The Generosity of Dorcas” de Jan Fabre

La setmana que ve hi ha programat a Temporada Alta el darrer espectacle de Jan Fabre The generosity of Dorcas. Des del Festival volem informar que vam tancar contracte amb Troubleyn el passat 20 de juny, quan encara no s’havia fet pública la carta oberta a la revista belga Rekto:Verso

Estrenem el curtmetratge “Restos de cosas” dins el projecte “The One Project”

Aquest dissabte també s’atorgarà el premi Temporada Alta: Cine i Escena dins el JamesonNotodofilmfest, un festival internacional de cinema que té vocació de donar suport als joves creadors audiviosuals. Temporada Alta vol teixir ponts entre dos mons que moltes vegades conviuen separats però que tenen moltes coses en comú: les arts escèniques i el cinema.

Atenció amb els horaris de “Macho Man”

Vas a veure Macho Man d’Àlex Rigola? Tens previst anar a veure algun altre espectacle després d’haver vist aquesta instal·lació de teatre document? Si és així, has de tenir en compte la següent informació: La durada de l’espectacle és variable, pot durar entre 55 o 85 minuts. És important que ho tinguis en compte si tenies previst

Tot el que et cal saber sobre “Macho Man”

Macho Man és una instal·lació de teatre document creada per Àlex Rigola sobre les diverses cares de la violència masclista. El funcionament de l’espectacle és una mica diferent que els muntatges convencionals així que et volem explicar com funciona perquè no et perdis cap detall de la proposta: La instal·lació, situada al saló de descans