Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Cristina Clemente guanya la final del VIII Torneig de dramatúrgia

La dramaturga Cristina Clemente es va imposar a Marta Aran en una experiència teatral que ha confrontat durant set jornades a vuit dramaturgs catalans de primer nivell. El públic de la Sala La Planeta, amb els seus vots, va donar la victòria a Cristina Clemente a la final del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat ahir dilluns 10 de desembre. Cristina

Col·lecciona els programes de mà dels espectacles

Un any més, Temporada Alta et proposa fer un recull dels espectacles que has vist al Festival. Pots enquadernar-los i tindràs un record del que has vist de l’edició que ara acaba. Els programes de mà s’han dissenyat perquè puguis enquadernar-los: amb una numeració correlativa i unes marques perquè els perforis i els guardis en

“La néta del senyor Linh” una faula sobre refugiats, amistat i amor

El periodista Dani Chicano (@xiquein / @rvproscenium), per encàrrec de Temporada Alta, ha fet un breu seguiment de la producció de l’espectacle La néta del senyor Linh, basat en la novel·la homònima de l’escriptor francès Philippe Claudel, que s’estrena aquest cap de setmana llarg a El Canal de Salt (dies 6, 7 i 8). Posteriorment,

5 raons per veure “Esmorza amb mi”

Si et va agradar Sé de un lugar, una de les obres revelació d’Iván Morales, on Anna Alarcón i Xavi Sáez van ocupar els vestíbuls o les platees dels teatres durant  dues temporades, no et pots perdre aquest Esmorza amb mi. Un muntatge que recupera d’alguna manera els seus personatges més estimats, ara amb més cicatrius