Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Pyrenart organitza el seminari professional “Treballar la mobilitat i la eco-prespectiva”

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions pel seminari professional Treballar la mobilitat i l’eco-prespectiva, un curs formatiu que es celebrarà els propers 11 i 12 d’abril al Centre de Dansa de Saragossa destinat a gestors i artistes responsables de la creació, promoció i difusió d’espectacles interessats en treballar al mercat internacional. El Programa Seminari està centrat en

Elisabet Casanovas nominada com a millor actriu als Premis de la Crítica 2018

Els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 ja tenen finalistes. Aquests guardons, organitzats per la plataforma de crítics Recomana, han nominat a Elisabet Casanovas com a millor actriu protagonista per la seva interpretació a Kassandra. Una producció de Temporada Alta i TNC dirigida per Sergi Belbel amb text de l’uruguaià Sergio Blanco

Torna l’#AvuiRecomanem a les xarxes del Festival

Avui des de Temporada Alta recuperem les nostres recomanacions a les xarxes socials. Cada divendres et proposem tres iniciatives culturals per a gaudir la pròxima setmana Amb aquesta proposta prescriptiva busquem el contacte amb els espectadors de Temporada Alta i mantenir les nostres recomanacions durant tot l’any. Setmanalment des del Festival et suggerirem diferents plans culturals que, des