Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

El Premi Quim Masó obre convocatòria de l’1 al 25 de juny

El proper 1 de juny s’obre la convocatòria per a la presentació de propostes a la tretzena edició del Premi Quim Masó, que impulsa la Fundació La Ciutat Invisible i promou projectes de producció teatral. Les propostes han de consistir en el projecte d’escenificació d’un text original, ja sigui escrit originalment en llengua catalana o

‘Laika’, de la companyia Xirriquiteula, guardonada amb el Premi BBVA de Teatre

Laika, la gossa astronauta que els soviètics van llançar a l’espai el 1957, és la protagonista de l’obra homònima de Xirriquiteula Teatre, que ha guanyat el 19è Premi BBVA de Teatre. El guardó, valorat en 20.000 euros, consisteix en una gira per Catalunya i la programació de l’obra premiada a Temporada Alta 2019. Creació col·lectiva