Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Tierra Baja, coproducció de Temporada Alta, al teatre La Abadia de Madrid

Avui,  dimecres 19 de setembre estrenem Tierra Baja y Lluís Homar al teatre La Abadia de Madrid, una coproducció del Festival on Lluís Homar interpreta tots els personatges del gran clàssic d’Àngel Guimerà, adaptat i dirigit per Pau Miró. El muntatge es podrà veure a la capital espanyola fins al proper 7 d’octubre. Terra Baixa

Creix amb Temporada Alta

A partir d’avui, publiquem una sèrie de vídeos amb recomanacions d’espectacles de la pròxima edició del Festival. El projecte, que s’ha treballat al llarg de les últimes setmanes amb alumnes de realització d’audiovisuals i espectacles del CIFOG, s’ha plantejat com un espai de participació del públic del festival a les xarxes socials i amb l’objectiu

Jornada de venda especial amb descomptes fins al 20% a l’Espai Gironès

El dilluns 10 de setembre d’11 h a 21 h, hem organitzat una jornada de venda especial d’entrades a les instal·lacions del centre comercial Espai Gironès, patrocinador del Festival des de l’any 2006. Si visites les instal·lacions del centre comercial, pots passar per l’entrada principal, on podràs comprar entrades amb un 10% de descompte per