Diversitat funcional

Una part important de la programació de Temporada Alta és accessible a persones amb diversitat funcional: espectacles coreogràfics i visuals, obres amb sobretítols, música en directe, circ, teatre d’objectes i altres propostes que ens permeten obrir les portes de Temporada Alta. Cada any classifiquem els espectacles de la programació amb la voluntat de traçar itineraris específics per a públics diversos.

Descomptes

Les persones amb diversitat funcional us podeu posar en contacte amb nosaltres (972 402 004, de 10 a 13h) per adquirir les vostres entrades. Amb la Targeta acreditativa de la discapacitat us aplicarem un descompte del 50%.

Espectacles visuals

Oferim espectacles de dansa, teatre visual, teatre d’objectes, circ, obres amb sobretítols i més propostes d’arts escèniques que prescindeixen del text o bé que l’inclouen com a element residual. En cada edició de Temporada Alta etiquetem tots aquells espectacles aptes per a persones amb dificultats auditives.

Birdie @ Roger Costa Vendrell
Carrousel des moutons © Geert Brams

Espectacles sonors

A Temporada Alta també programem música en directe, espectacles sonors i espectacles de teatre, dansa o circ que tenen la música en directe com a element principal. Per tal de facilitar l’accés al Festival i obrir-lo a tots els públics, cada any oferim una selecció d’espectacles aptes per a persones amb dificultats visuals.

Mobilitat reduïda

Malgrat que els equipaments oficials del Festival estan habilitats i són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, alguns dels espectacles es poden representar en espais singulars i presentar dificultats d’accés. Malgrat que la nostra voluntat sigui obrir Temporada Alta Festival a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda, algunes propostes artístiques concretes poden ser restrictives en aquest sentit.

Children of nowhere © Elisabeth Woronoff

Espectacles amb sobretítols

Posem sobretítols a tots els espectacles que es representen amb altres idiomes i, arran de la nostra voluntat d’internacionalització de l’escena catalana, durant la Setmana de Programadors també posem sobretítols en anglès i francès als espectacles de  companyies catalanes.
Aquest és un servei del qual es poden beneficiar les persones amb dificultats auditives.