Cinèfils

CinemaEl cinema també forma part de Temporada Alta, amb pre-estrenes al cinema Truffaut de Girona i diverses propostes cinematogràfiques que complementen la programació del Festival.

El curt de Temporada Alta

Els curtmetratges promocionals de Temporada Alta han estat reconeguts amb diversos premis de disseny i comunicació audiovisual: Premi Grand Laus (L’incendi, 2018; The Pleasure Island, 2017) i Premi Laus d’Or (Tragèdia, el cant de la cabra, 2015).

Aquest és un fet simptomàtic dels propòsits que hi ha a la base d’aquests treballs. No es tracta d’espots comercials, sinó de peces artístiques amb firma d’autor.

Cine i Escena

Malgrat tractar-se d’un festival eminentment d’arts escèniques, el cinema hi ha anat guanyant presència durant els darrers anys, amb una secció amb entitat pròpia. A Temporada Alta volem explorar nous ponts de diàleg entre el llenguatge escènic i el llenguatge cinematogràfic, posar en contacte aquestes disciplines a través de diverses iniciatives: JamesonNotodofilmfest, The One Project… El cicle Cine i Escena és una secció de la programació de Temporada Alta que vol casar els dos llenguatges i que ofereix pel·lícules temàticament relacionades amb les arts escèniques.

JamesonNotodofilmfest

Temporada Alta i el festival de cinema internacional JamesonNotodofilmfest ens vam associar el 2016 per convocar el premi Temporada Alta: Cine i Escena. Un guardó que premia peces que exploren el diàleg entre el cinema i les arts escèniques. Es valora principalment la capacitat d’establir punts de trobada entre el llenguatge escènic i el llenguatge cinematogràfic.
Amb aquest guardó volem facilitar l’accés de nous talents al món audiovisual. JamesonNotodofilmfest neix l’any 2001 amb la vocació de donar suport als joves creadors audiovisuals a través d’internet, trencant d’aquesta manera les barreres de producció i distribució de pel·lícules.

The One Project

Temporada Alta i Nanouk Films impulsem The One Project, una proposta que uneix cinema i arts escèniques.

The One Project selecciona un artista del món de les arts escèniques i li planteja un repte: fer cinema (en molts casos, per primera vegada). La proposta consisteix en fer un curtmetratge ajustant-se a unes premisses concretes i adreçat a un públic majoritari.

Notícies

Tierra Baja, coproducció de Temporada Alta, al teatre La Abadia de Madrid

Avui,  dimecres 19 de setembre estrenem Tierra Baja y Lluís Homar al teatre La Abadia de Madrid, una coproducció del Festival on Lluís Homar interpreta tots els personatges del gran clàssic d’Àngel Guimerà, adaptat i dirigit per Pau Miró. El muntatge es podrà veure a la capital espanyola fins al proper 7 d’octubre. Terra Baixa

Creix amb Temporada Alta

A partir d’avui, publiquem una sèrie de vídeos amb recomanacions d’espectacles de la pròxima edició del Festival. El projecte, que s’ha treballat al llarg de les últimes setmanes amb alumnes de realització d’audiovisuals i espectacles del CIFOG, s’ha plantejat com un espai de participació del públic del festival a les xarxes socials i amb l’objectiu

Jornada de venda especial amb descomptes fins al 20% a l’Espai Gironès

El dilluns 10 de setembre d’11 h a 21 h, hem organitzat una jornada de venda especial d’entrades a les instal·lacions del centre comercial Espai Gironès, patrocinador del Festival des de l’any 2006. Si visites les instal·lacions del centre comercial, pots passar per l’entrada principal, on podràs comprar entrades amb un 10% de descompte per